
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την ελληνική βιομηχανία αλλαντικών με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: "Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι έχουν την ευκαιράι να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας και θα παρακολουθήσουν την παρασκευή δύο πιάτων δημιουργικής κουζίνας με πρωταγωνιστές την καπνιστή μπριζόλα και τα χωριάτικα λουκάνικα Παντέρη. Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της βιομηχανίας στην Θεσσαλονίκη, Dabizas Bros
Εισηγήτρια: Σοφία Γεωργακάκη, Chef
ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 14:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ