Έναρξη: 24.11.2021
Λήξη:24.11.2021
EDIT: Αναβάλλεται. Θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1/12, την ίδια ώρα.
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ενδιαφέρον hands on σεμινάριο σε συνεργασία με την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ) και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (CRAV).
Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν και να γευτούν μοναδικά πιάτα με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι.
Instructor: Σοφία Γεωργακάκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART