
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Agrino.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρασκευές με ρύζι και όσπρια και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συγεκριμένων ειδών.
Εισηγητής: chef Παναγιώτης Πορίχης
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 10:00
ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διάλεξη για την ενδοοικογενειακή βία στην ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
-
360 Seminar: Ανανεώνοντας το παρελθόν: Από την κατοικία της αντιπαροχής στην κατοικία του σήμερα
-
360 Seminar: Διαχείριση Ποδολογικών Προβλημάτων και Τεχνικές Αποφόρτισης
-
360 Seminar από την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας
-
360 Seminar: Ξενάγηση στα Ψηφιακά Εργαλεία της Polytropon