
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας διοργανώνει ένα εξειδικευμένο Masterclass Γαστρονομίας με θέμα: "360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more"
Οι σπουδαστές Μαγειρικής θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τους νόστιμους θησαυρούς της θάλασσας και τη διαχείριση τους. Παρασκευές με στρείδια, χτένια, αχινούς, μύδια και άλλες ξεχωριστές πρώτες ύλες θα παρουσιαστούν από έναν εξειδικευμένο και πολύπειρο chef!
Εισηγητής:Chef Δημήτρης Πυλιώτης
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 17:00-21:00
ΑΙΘΟΥΣΑ 11 | ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων