
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
*ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ*
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ Δέλτα 360 Χανίων διοργανώνει μια μοναδική τριλογία σεμιναρίων, με θέμα την δημιουργία menu στις επιχειρήσεις.
Ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου έχει τίτλο Welcome to Our Restaurant και εισηγητή τον Chef Ιωάννη Κουφό.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθεί το hospitality των ξενοδοχείων σε σχέση με τα εστιατόρια που παρέχουν και την δυνατότητα ανάπτυξης των εστιατορίων βασισμένα στα menu τους!
Ειδικότητες που αφορά: Μαγειρική, Αρτοζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Οινολογία & Αμπελουργία