360 Webinar: The 5 Elements Of Taste

Η Σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει να οργανώνει σεμινάρια με τις πιο καινοτόμες γαστρονομικές τεχνικές. Άλλο ένα #δωρεάν 360 webinar με τίτλο "The 5 Elements Of Taste", που απευθύνεται στους σπουδαστές Γαστρονομίας, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί στη μαγεία της μαγειρικής τέχνης!

360 Webinar: The 5 Elements Of Taste

Hμερομηνία: Παρασκευή 23 Απριλίου

Ώρα: 14.00

Εισηγητής: Eυθύμιος Τσακίρης

Ιδιότητα: Executive Chef

Στη σύγχρονη εποχή ο κόσμος την γαστρονομίας εστίασε την επιτυχία του πάνω στις 5 γεύσεις που ορίζουν τον άνθρωπο και την απόλαυση. Σε αυτό το σεμινάριο θα ταξιδέψουμε στις γεύσεις μέσα από την εξέλιξη και την απόδοση καινούριων χαρακτηριστικών αυτών.

webinar-5-elements-of-taste-03.png


Βιογραφικό Εισηγητή

Ο Ευθύμιος Τσακίρης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική και στην Κω, με ειδίκευση στη διακοσμητική και στο σκάλισμα φρούτων και λαχανικών. Εξελίχθηκε στη ζεστή κουζίνα μέσα από τα a la carte εστιατόρια της Θεσσαλονίκης «Man Ray», «48», «Tre Marie», «Shark», «Remezzo».

Έχει εργαστεί ως demi-chef στο «Kempinski Hotel Thessaloniki» και ως chef de partie στη «Σπονδή» και στο «Sani Asterias Suites», υπό την καθοδήγηση του Arnaud Bignon (2 Michelin stars). Συμμετείχε στο Sani Gourmet Festival με τους Eric Frechon (3 Michelin stars). Το 2008 επέστρεψε στο εστιατόριο «Da Vinci» του ξενοδοχείου «Kempinski» ως chef de partie για 3 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους chef του χώρου για consulting, μεταξύ των οποίων οι: Herve Pronzato, Dennis van Golberdinge, Arming Lang, Λευτέρης Λαζάρου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σίμος Ζέρβας κ.α. Παράλληλα διατηρεί τη δική του επιχείρηση.

Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τα τελευταία 3 χρόνια.