
Με δύο ακόμα #δωρεάν on line σεμινάρια Γαστρονομίας συνεχίζουμε δυναμικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Ο πολυβραβευμένος Chef Νικόλαος Σταυρακάκης Head του Τομέα Γαστρονομίας #iekdelta360 στα Χανιά και ο Chef Ιωάννης Κουφός εκπαιδευτής #iekdelta360 δημιουργούν μοναδικά κρητικά πιάτα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο του στρατηγικού μας συνεργάτη Sparta Gourmet.
Θέμα: "Άγρια χόρτα στη σύγχρονη κουζίνα"
Τετάρτη, 24 Μαρτίου, 14:00
Εισηγητής: Ιωάννης Κουφός, Chef, Εκπαιδευτής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΧΑΝΙΩΝ
Θα δούμε μία μεταφορά αρωματικών χόρτων και άγριων σπαραγγιών σε σύγχρονες τεχνικές.
Θα δείξουμε τεχνικές πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα χόρτα σε ένα κονσομέ, σε ένα ζυμαρικό, σε μία σάλτσα verde, σε ένα αρωματικό λάδι ακόμη και σε μορφη πικλας.
Θέμα: "Δημιουργικά νηστίσιμα πιάτα"
Παρασκευή, 26 Μαρτίου, 14:00
Εισηγητής: Νικόλαος Σταυρακάκης, Gastronomy Head Chef ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΧΑΝΙΩΝ
Ο σεφ θα δείξει δημιουργικούς τρόπους για ευφάνταστα πιάτα με νηστίσιμα υλικά που μπορούν να γίνουν και στο σπίτι κάθε σπουδαστή και μη.
Συνδυασμοί λαχανικών και θαλασσινών μέσα από σύγχρονες αλλά προσιτές τεχνικές.
Τα πολύ ενδιαφέροντα #δωρεάν online σεμινάρια είναι ανοικτά για παρακολούθηση από σπουδαστές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και για όλους τους λάτρεις της κρητικής κουζίνας που θα δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.