
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με στόχο την ανάδειξη της σχέσης που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον παραγωγό ενός προϊόντος και του Chef, από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Ένα άκρως επίκαιρο και ενδιαφέρον σεμινάριο από το Αγρόκτημα Παπαδόπουλος πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας με τίτλο «Αγροκτηνοτροφία και Τέχνη Μαγειρικής». Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο αγροκτηνοτρόφος κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής του τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας κ. Χαράλαμπος Αξιώτης και ο εκπαιδευτής Γαστρονομίας κ. Δημήτρης Καρατζαφέρης.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ανάδειξη της σχέσης που πρέπει να υπάρχει πλέον ανάμεσα στον παραγωγό μιας πρώτης ύλης και τον Chef.
Η συγκεκριμένη συμμαχία έχει σαν αποτέλεσμα την ανάδειξη του πλούτου της γαστρονομικής μας παράδοσης, την βελτίωση της εικόνας της χώρας εντός και εκτός συνόρων όπως επίσης και την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων.
Προς απόδειξη της ιδιαίτερης εκπαιδευτικής «ανάμειξης» και του υψηλού εκπαιδευτικού υποβάθρου που διακρίνει το άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, έγινε παρουσίαση των προϊόντων. Με τη συνδρομή της εκπαιδεύτριας Οικονομίας & Διοίκησης κας Αγγελικής Κολλυροπούλου παρουσιάστηκαν τεχνικές προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων σε σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Οικονομίας & Διοίκησης.