Αναδείχθηκε η νικήτρια του ηλεκτρικού scooter!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διενέργεια διαγωνισμού μεταξύ των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με μεγάλο έπαθλο ένα ηλεκτρικό scooter BLAUPUNKT ESC808.

Αναδείχθηκε η νικήτρια του ηλεκτρικού scooter!
PHOTO GALLERY

Τυχερή νικήτρια από την κλήρωση που διεξήχθη ηλεκτρονικά αναδείχθηκε η Σταματία Παπαγεωργίου, σπουδάστρια Β. Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσ/νίκης.

Το ηλεκτρικό scooter BLAUPUNKT ESC808 προσέφερε ο εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 GRCTECH, Επίσημος Αντιπρόσωπος της BLAUPUNKT Γερμανίας. Την παράδοση του δώρου έκανε η Sales Manager της GRCTECH, κυρία Δέσποινα Παπαγιάννη, η οποία συνεχάρη τη νικήτρια και της έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή ήταν η συμπλήρωση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, αναφορικά με τις προτιμήσεις των σπουδαστών. Από τη συμμετοχή στην έρευνα προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα που θα κάνουν την ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ακόμη πιο συναρπαστική!

Συγχαρητήρια στη σπουδάστρια μας, της ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο τυχερή!