Απόηχος DELTA 360⁰ HEALTHCARE

Απόηχος DELTA 360⁰ HEALTHCARE
PHOTO GALLERY

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διημερίδα DELTA 360⁰ HEALTHCARE, που διοργάνωσε ο Τομέας Υγείας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης, στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2019.

Εξειδικευμένοι εισηγητές παρείχαν πλήρη ενημέρωση και εκπαίδευση στους σπουδαστές μας. Καίρια ζητήματα υγείας, ευεξίας, αλλά και στάσης ζωής παρουσιάστηκαν στα άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια.

Πιο συγκεκριμένα, η λέσχη Lions Θεσσαλονίκη «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» σε συνεργασία με την Επιτροπή Lions Παιδικού Καρκίνου μας παρουσίασε το σεμινάριο με τίτλο «Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων – Αναζητώντας το άλλο μου μισό». Η αιματολόγος του ΓΝΘ Παπανικολάου κα Μαρία Γκανίδου, προσκεκλημένη από τη, ανέλυσε τη σημασία της μεταμόσχευσης κυττάρων. Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ένα παιδί, που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση κυττάρων και έγινε το ευτυχές παράδειγμα προς το ακροατήριο.

Η λέσχη Lions Θεσσαλονίκη «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» οργάνωσε και το σεμινάριο «Καρκίνος του Πνεύμονα» με εισηγήτρια την πνευμονολόγο, κα Σοφία Μπάκα. Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στα παραπάνω σεμινάρια έδωσε ο πρόεδρος της λέσχης Lions Θεσσαλονίκη «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» κύριος Δημήτρης Μπεκιαρόπουλος, καθώς και πολλά μέλη της λέσχης.

Για τα οφέλη και την τεράστια αποτελεσματικότητα του εθελοντισμού μίλησε ο πρόεδρος του ανθρωπιστικού οργανισμού Kids Saves Lives, Αναστάσιος Στεφανάκης ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου μοιράστηκε με σπουδαστές την προσωπική του περιπέτεια υγείας. Ο κ. Σακελλαρίου περιέγραψε πώς από έναν έντονο πονοκέφαλο, βρέθηκε στην εντατική αντιμέτωπος με τη Νόσο των Λεγεωνάριων.

Τη σημασία της προνοσκομειακής φροντίδας στην αλυσίδα του τομέα υγείας επισήμανε στους σπουδαστές ο εκπρόσωπος της Life Rescue Academy, κύριος Γιάννης Ζερβός. H χημικός και ιδιοκτήτρια της εταιρίας ZONIOU, κυρία Νίκη Ζώνιου έδειξε μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο τις βασικές αρχές και τη μεθοδολογία της τέχνης της Αρωματοποιίας, ενώ η ομάδα ΒODYFIT ανέπτυξε ειδική διάλεξη για τα συμπληρώματα διατροφής.