
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΔΕΛΤΑ.
Διάρκεια:
25 ακαδημαϊκές ώρεςΘεσσαλονίκη: Οκτώβριος 22
Καφές ! Μία καθημερινή ανάγκη…... Μία καθημερινή συνήθεια!!
Η εξέλιξη του ραγδαία! Όπως και το ΝΕΟ ταχύρρυθμο πρόγραμμα “BARISTA TRAINING” του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ που παρουσιάζει Νέες τεχνικές , Νέα προϊόντα & φέρνει το “3ο Κύμα Καφέ” σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα!
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
- Η Ιστορία του Καφέ από την Παραγωγή στο Καβούρδισμα
- Η μηχανή Αλέσματος - Η μηχανή Espresso / επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες
- Espresso / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Normale – Ristreto – Lungo - Doppio)
- Cappuccino / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
- Freddo / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
- Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 βασικούς σχεδιασμούς σε ζεστά ροφήματα. (Rosetta, Heart, Latte tulip)
- Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 ελεύθερους σχεδιασμούς για κρύα ροφήματα με χρήση του ανάλογου εξοπλισμού (Σχεδιαστικές βελόνες latte art, Διάφορα σιρόπια γαρνιρίσματος)
- Καφές Φίλτρου / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (V60-Cold Brew)
- Nes / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
- Ελληνικός / Επίδειξη και παραγωγή (Μονός-Διπλός)
- Σοκολάτα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστή, Κρύα)
- Τσάι / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
- Σύστημα Λειτουργίας Bar
- Καθαριότητα Μηχανών / Χώρου / Εξαρτημάτων
- Παραγωγή προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες