white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Barista Training

Barista Training

#οΗρωαςΕισαιΕσυ
Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΔΕΛΤΑ.

Διάρκεια:

25 ακαδημαϊκές ώρες
Έναρξη:

Θεσσαλονίκη: Οκτώβριος 22

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Κλείστε επίσκεψη

Καφές !  Μία καθημερινή ανάγκη…... Μία καθημερινή συνήθεια!!

Η εξέλιξη του ραγδαία! Όπως και το ΝΕΟ ταχύρρυθμο πρόγραμμα  BARISTA TRAINING του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ  που παρουσιάζει Νέες τεχνικές , Νέα προϊόντα & φέρνει το “3ο Κύμα Καφέ” σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα!


    big_circle

    ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

    • Η Ιστορία του Καφέ  από την Παραγωγή στο Καβούρδισμα
    • Η μηχανή  Αλέσματος  - Η μηχανή Espresso / επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες
    • Espresso / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Normale – Ristreto – Lungo - Doppio)
    • Cappuccino  / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
    • Freddo / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
    • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 βασικούς σχεδιασμούς σε ζεστά ροφήματα. (Rosetta, Heart, Latte tulip)
    • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 ελεύθερους σχεδιασμούς για κρύα ροφήματα με χρήση του ανάλογου εξοπλισμού (Σχεδιαστικές βελόνες latte art, Διάφορα σιρόπια γαρνιρίσματος)
    • Καφές Φίλτρου / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (V60-Cold Brew)
    • Nes / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
    • Ελληνικός / Επίδειξη και παραγωγή (Μονός-Διπλός)
    • Σοκολάτα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστή, Κρύα)
    • Τσάι / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
    • Σύστημα Λειτουργίας Bar
    • Καθαριότητα Μηχανών / Χώρου / Εξαρτημάτων
    • Παραγωγή προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες