ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 - Πάτρα | Απόηχος

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 - Πάτρα | Απόηχος
PHOTO GALLERY

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Show 2019 στην Πάτρα!

Εξαιρετικές δημιουργίες, εμπνευσμένες εμφανίσεις και εντυπωσιακό styling ήταν τα χαρακτηριστικά του ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Show που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 για να αναδείξει το έργο της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς!

Η αχαϊκή πρωτεύουσα έλαμψε ακόμη περισσότερο από τις υπέρλαμπρες εμφανίσεις των μοντέλων της επίδειξης, αλλά και από την εκρηκτική εμφάνιση της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων Σχεδίου Μόδας, Αισθητικής και Κομμωτικής απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που κατέκλυσαν την πλατεία Τριών Συμμάχων στο κέντρο της Πάτρας!

Η επίδειξη διεξήχθη σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με τις δημιουργίες με θέμα Αρχαία Ελλάδα να παρελαύνουν, αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό. Το αρχαιοελληνικό κάλλος μεταφέρθηκε σε υπέροχα ενδύματα με βασικό χρώμα το λευκό, συνδυασμένο με περίτεχνα κοσμήματα.

Σε αντίστοιχο πνεύμα, το make up και το hair styling των μοντέλων, με την επιμέλεια των σπουδαστών Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα, έδωσαν το στίγμα της αρχαίας Ελλάδας.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

logo-lepanto-media.jpg

logo-fasma-monoepituxies.jpg

yes-912-original-logo-with-shadow-transparent.png

949.jpg

logo-androutselis.png


Υποστηρικτές:


logo-inglot.jpg

logo-final.png

alfaparf.jpg

tescosmetics-logo-final-word.jpg

galaxylogo.jpg

logo-doubletrouble-2.jpg

ellis-roses.jpg

dancesport.jpg

logo-02-white.jpg

papadopouloi.jpg

kosmas-logo.jpg

new-logo-tsinias.jpg

logo.jpg

sklivas.jpg

fortosis.jpg

teliko-logo-photobook-for-all-copy.png