Δωρεάν ξένες γλώσσες & ecdl στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι ενεργοί σπουδαστές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών και ecdl online από τη 2η κιόλας εβδομάδα τηλε-εκπαίδευσης!

Δωρεάν ξένες γλώσσες & ecdl στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
PHOTO GALLERY

Οι συνθήκες της τηλε-εκπαίδευσης δεν μας εμπόδισαν στο ελάχιστο, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα σε μια σπουδαία δωρεάν εκπαιδευτική παροχή προς τους σπουδαστές μας. Έτσι ανεξαρτήτως ειδικότητας κι εξαμήνου σπουδών όλοι οι σπουδαστές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών, ισπανικών και ρωσικών ξεκινώντας από το επίπεδο αρχαρίων αλλά και επιλέγοντας προχωρημένο επίπεδο, αν στοχεύουν σε αναβάθμιση του επιπέδου τους.

Παράλληλα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων και να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση ECDL δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό τους και στα επαγγελματικά τους προσόντα.

Ήδη το ενδιαφέρον από όλες τις πόλεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι αυξημένο αξιοποιώντας τη σπουδαία και πρωτοποριακή δωρεάν παροχή του Ομίλου μας προς τους σπουδαστές του.  Τα online τμήματα ξένων γλωσσών και ecdl ξεκίνησαν ήδη δυναμικά!