Εκπαιδευτική επίσκεψη στα πρότυπα διαγνωστικά εργαστήρια LabNet

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα πρότυπα διαγνωστικά εργαστήρια LabNet
PHOTO GALLERY

Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της LabNet είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι σπουδαστές της ειδικότητας Ιατρικών Εργαστηρίων, του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης.

Η LabNet είναι μία από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο της υγείας και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εργαστηρίων σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα και Λάρισα. 

Καρδιά του δικτύου αποτελεί το επιστημονικό προσωπικό των εργαστηρίων που απαρτίζεται από ένα κορυφαίο σύνολο ιατρών, βιολόγων, βιοχημικών και τεχνολόγων που διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του και την εξειδικευμένη επιστημονική του κατάρτιση. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η αυτοματοποίηση σε όλα τα στάδια των αναλύσεων που εφαρμόζει η Labnet αποτελούν εγγύηση για την έκδοση αποτελεσμάτων με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία. 

Οι σπουδαστές μας, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Δημήτρη Παπαμαργαρίτη, ξεναγήθηκαν στις πρότυπα εργαστήρια της LabNet, αντάλλαξαν απόψεις με το εξειδικευμένο προσωπικό και γνώρισαν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές αιματολογικών, μικροβιολογικών και γενετικών αναλύσεων, που πραγματοποιούνται με ειδικούς αναλυτές μεγάλης κλίμακας.

Σκοπός του δικτύου εργαστηρίων Labnet είναι η Ουσιαστική υποστήριξη όλων των Βιοπαθολογικών εργαστηρίων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εργαστηριακές εξετάσεις σε μοναδικές τιμές και διαρκή επιστημονική υποστήριξη. Τα εργαστήρια της Labnet εξελίσσονται, αναπτύσσονται και αναδεικνύονται μέσα από την ανάπτυξη των Βιοπαθολογικών εργαστηρίων και βρίσκονται δίπλα στον Ιατρό Βιοπαθολόγο. Μια μεγάλη επιστημονική ομάδα, αποτελούμενη κυρίως από Ιατρούς Βιοπαθολόγους αλλά και άλλους επιστήμονες όπως Βιολόγους, Βιοχημικούς και Τεχνολόγους βρίσκεται διαρκώς σε θέση να υποστηρίξει τα συνεργαζόμενα εργαστήρια σε μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων, μεταφέροντας αξιοπιστία, ασφάλεια και τεχνογνωσία.