Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενώνει τις δυνάμεις του με την νέα μεγάλη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, τον Προμηθέα Πάτρας, μέσα από μια εκπαιδευτική συνεργασία αιχμής!

Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ
PHOTO GALLERY

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα στο έμπειρο επιτελείο του Προμηθέα Πάτρας. Σπουδαστές Προπονητικής, Β. Φυσικοθεραπείας και Διαιτητικής θα γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της επιστημονικής ομάδας του Προμηθέα. Επιπλέον, οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το ρεπορτάζ των αγώνων και να πάρουν συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Οι σπουδαστές Marketing και Διοικητικού Στελέχους Αθλητισμού και Εφαρμοσμένων Τεχνών με τη σειρά τους θα εκπαιδευτούν στο πλευρό του διοικητικού τμήματος και του τμήματος Marketing της ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, προγραμματίζονται σεμινάρια και masterclasses με καλεσμένους τα έμπειρα στελέχη, αλλά και παίκτες του Προμηθέα, καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε κοινές δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου για σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό.

Ο Προμηθέας Πάτρας, με μακροχρόνια ιστορία από το 1985, διαθέτει ανδρική ομάδα και τμήματα υποδομών ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών. Την τελευταία 5ετία η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης (Basket League) με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Φέτος, με τον Μάκη Γιατρά στον πάγκο για 4η συνεχόμενη χρονιά (7η συνολικά) αγωνίζεται στη Basket League και παράλληλα στο 7 Days Euro Cup, ενώ έκανε την ιδανική αρχή στη σεζόν 2020-21 κατακτώντας το 1ο Super Cup, στο νέο θεσμό του ΕΣΑΚΕ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο στη χώρα με παρουσία σε 6 σημαντικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 90 σύγχρονες ειδικότητες που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, καθώς και ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης για αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μία ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστό στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.