Ευκαιρίες καριέρας στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία!

Επαγγελματικές ευκαιρίες σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που επιθυμούν να απασχοληθούν στον κλάδο των παραϊατρικών επαγγελμάτων προσφέρει το Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ.

Ευκαιρίες καριέρας στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία!

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και βοηθούς νοσηλευτή, οι οποίοι θα γίνουν μέλη μιας δυναμικής ομάδας επαγγελματιών υγείας και θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση των ασθενών.

Οι θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ προσφέρονται σταθερές αποδοχές με σύστημα οικονομικής εξέλιξης, μετακίνηση από και προς το χώρο εργασίας, καθώς και συνεχής εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη (klitsiou@delta360.gr, τηλ. 2310226318).

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ αποτελεί μια σύγχρονη δομή υγείας, με ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και σύγχρονο εξοπλισμό αποκατάστασης. Με 25ετή εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών αποκατάστασης, έχει δομήσει 3 πυλώνες για την εξυπηρέτηση των ασθενών: Επιστημονική Ομάδα – Εγκαταστάσεις – Υποστήριξη.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει παγιώσει εκπαιδευτικές συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρίες κάθε κλάδου, οι οποίες προσφέρουν πρόθυμα την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές, αλλά και τους επιβραβεύουν με μια λαμπρή καριέρα!