Φαντασία και γλυκές αλχημείες στην καρναβαλούπολη από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας!

Φαντασία και γλυκές αλχημείες στην καρναβαλούπολη από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας!
PHOTO GALLERY

Στην παιδική καρναβαλούπολη παρουσίασαν τις δημιουργίες τους οι σπουδαστές του του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου!

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν τα πολύχρωμα γλειφιτζούρια που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών/chef τους, Χάρη Αξιώτη και Παντελή Μαριδάκη ενώ έδειξαν στους λιλιπούτειους καρναβαλιστές τον τρόπο να διακοσμήσουν μόνοι τους τα Pop Cakes τους σε ένα masterclass στην μέση της πλατείας!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσαν μια πολύ όμορφη και γευστική νότα  στην κεντρική Καρναβαλούπολη του 2020 ενώ εντυπωσίασαν ακόμα και την Βασίλισσα του Καρναβαλιού που δοκίμασε από όλες τις λιχουδιές.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και οι σπουδαστές του Τομέας Μόδας και Ομορφιάς που την Κυριακή ζωγράφισαν τις παιδικές φατσούλες στα χρώματα του καρναβαλιού ενώ  το εντυπωσιακό Face Painting απογειώθηκε με άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα.

Οι σπουδαστές με τις καθηγήτριες τους Σοφία Κορδούλη, Φρόσω Γεωργοπούλου, Γιώτα Μαρίνου και Γιάννα Τράντζα δημιούργησαν με πρώτη ύλη το κέφι και την φαντασία ενώ έγιναν μέρος της μεγάλης γιορτής.