Κάλεσε μας
pictogram

Μόδα & Ομορφιά

 • Σπουδές Αισθητικής - Αισθητικοί

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

 • Σπουδές Θεατρικού Μακιγιάζ και Θεατρικών Κομμώσεων

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Θεατρικού Μακιγιάζ & Θεατρικών Κομμώσεων

 • Σπουδές Κομμωτικής - Κομμωτές

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

 • Σπουδές Σχεδίου Μόδας & Styling

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & Υποδήματος - Σχεδιαστής Μόδας

 • Σπουδές Ποδολογίας

  Επίσημος Τίτλος: Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής

 • Σπουδές Θαλασσοθεραπείας - SPA

  Επίσημος Τίτλος: Στέλεχος Θαλασσοθεραπείας / Λουτροθεραπείας - SPA

 • Master Hair Techniques

 • Αισθητική Προσώπου & Σώματος — Νέες Τεχνολογίες

Η Εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360ο

Ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ διαθέτει μακρά παράδοση στην ποιοτική κατάρτιση των σπουδαστών, καθώς έχει επενδύσει στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος που διδάσκεται στις πλέον σύγχρονες υποδομές, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εκπαιδεύεστε σε ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, όπου τον πρώτο λόγο έχει ο άνθρωπος. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επιλέξει πολύ προσεχτικά το εκπαιδευτικό προσωπικό του τομέα, αναθέτοντας τη διδασκαλία σε επαγγελματίες του χώρου με γνώσεις, επαγγελματική εμπειρία και πάνω απ' όλα αγάπη για το αντικείμενο.

Έχετε την επιπλέον δυνατότητα συνέχισης στα ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης "Νέες Τεχνολογίες Αισθητικής Προσώπου και Σώματος" και "Master Hair Techniques", που λειτουργούν αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360.

Έχετε το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσετε Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές σας στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Σπούδασε Μόδα και Ομορφιά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ και δημιουργείτε ολοκληρωμένο portfolio με δείγματα δουλειάς, απαραίτητο συμπλήρωμα του βιογραφικού σας και σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία σας.

Χρησιμοποιείτε μόνο επώνυμα και ελεγμένα υλικά και έρχεστε σε επαφή με την τεχνογνωσία και την κουλτούρα των κορυφαίων εταιριών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης.

Η διοργάνωση Fashion Events και Φεστιβάλ Ομορφιάς από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αλλά και η συμμετοχή σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας και διαγωνισμούς του χώρου απογειώνουν τη σπουδαστική εμπειρία.

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του.