Festive Menu Masterclass με την υπογραφή του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης

Η πρώτη σχολή Γαστρονομίας της χώρας, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, διοργάνωσε ένα masterclass αξιώσεων με θέμα Festive Menu και εισηγητές δύο από τους διακεκριμένους Chef του!

Festive Menu Masterclass με την υπογραφή του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
PHOTO GALLERY

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο από τον τομέα Γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με θέμα "Festive Menu".

Εισηγητές ήταν δύο από τους διακεκριμένους chef του τομέα Γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιωάννης Φυντάνης, Chef του Black Rock Restaurant στην Οία Σαντορίνης και ο Δαμιανός Φουρκιώτης, pastry chef του Principote στη Μύκονο. Παρουσιάστηκαν τέσσερις συνταγές που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό μενού με την πολυτέλεια και τη φίνα αισθητική που απαιτεί η μέρα των Χριστουγέννων.

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες, με τα εστιατορικά πιάτα να κλέβουν την παράσταση με τη γεύση τους και την εμφάνιση τους.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας σε Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο θα παρακολούθησαν διαδικτυακά.