Ένα ακόμη ξεχωριστό Gastronomy Masterclass, με guest chef τον εξαιρετικό executive chef Arnaud Bignon θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής της ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα!
O πολυβραβευμένος με αστέρια Michelin Chef & General Director του εστιατορίου "Σπονδή" στην Αθήνα θα βρεθεί γ στις σύγχρονες κουζίνες του τομέα Γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, Σταδίου 26, για να παρουσιάσει μια σειρά παρασκευών με πρωταγωνιστή το "Foie gras".
Οι συμμετέχοντες στο live cooking session θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη δημιουργία fine dining πιάτων και να λύσουν κάθε απορία τους.
Εισηγητής: Arnaud Bignon, Michelin Stars Executive Chef & General Director of Spondi Restaurant Athens
ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 13:00ΜΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ / ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26