
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Την Πέμπτη 23/12 ο τομέας γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων βρέθηκε στον πεζόδρομο Μιχ. Αγγέλου & Μελανίδη, όπου προσέφερε σε ντόπιους και επισκέπτες της πόλης τοπικά Ηπειρώτικα εδέσματα!
Η εκδήλωση «Γιορτινό Κέρασμα» διεξήχθη σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, την Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου και διάφορες τοπικές επιχειρήσεις. Για την προετοιμασία των εδεσμάτων χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά τοπικά προϊόντα, με στόχο την ανάδειξη τους!
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και να γνωρίσουν τις γαστρονομικές απολαύσεις της Ηπείρου.
* Μετά τη γνωστοποίηση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Covid-19, οι υπόλοιπες δρομολογημένες εκδηλώσεις στις 24, 26, 29 και 30 Δεκεμβρίου ακυρώθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επίσκεψη Συντηρητών Έργων Τέχνης στον Ιερό ναό της Αγίας Σοφίας
-
Θεατρική παράσταση από τον τομέα Performing Arts της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Έκθεση έργων Φωτογραφίας & Συντήρησης Έργων Τέχνης "Χρωματιστές Φωνές"
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε βιομηχανία ρούχων