Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Την Πέμπτη 23/12 ο τομέας γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων βρέθηκε στον πεζόδρομο Μιχ. Αγγέλου & Μελανίδη, όπου προσέφερε σε ντόπιους και επισκέπτες της πόλης τοπικά Ηπειρώτικα εδέσματα!
Η εκδήλωση «Γιορτινό Κέρασμα» διεξήχθη σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, την Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου και διάφορες τοπικές επιχειρήσεις. Για την προετοιμασία των εδεσμάτων χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά τοπικά προϊόντα, με στόχο την ανάδειξη τους!
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι οι σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και να γνωρίσουν τις γαστρονομικές απολαύσεις της Ηπείρου.
* Μετά τη γνωστοποίηση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Covid-19, οι υπόλοιπες δρομολογημένες εκδηλώσεις στις 24, 26, 29 και 30 Δεκεμβρίου ακυρώθηκαν.