Η κορυφαία Make-Up Expert Μαρία Παγωνάκη στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Η κορυφαία Make-Up Expert Μαρία Παγωνάκη στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης καλωσορίζει την πασίγνωστη Make Up Artist Μαρία Παγωνάκη. Η επιτομή της ομορφιάς και του στιλ θα προσφέρει τις γνώσεις της στο ετήσιο πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Αισθητική Προσώπου & Σώματος — Νέες Τεχνολογίες».

Πρόκειται  για ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχεται κατ’ αποκλειστικότητα από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Οι καταρτιζόμενοι εξειδικεύονται σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και στις τεχνολογίες στην αισθητική προσώπου και σώματος, αλλά και στη διαχείριση των ανθρώπων, την επιχειρηματική στρατηγική και το marketing.

Η Μαρία Παγωνάκη μετρά ήδη 30 χρόνια ως επαγγελματίας, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και της διεθνούς showbiz. H περιζήτητη Make Up Artist είναι αναμφίβολα από τις πιο καλόγουστες και στιλάτες γυναίκες της Θεσσαλονίκης με θετική ενέργεια, φρεσκάδα και joiede vivre.

H Mαρία Παγωνάκη αρθρογραφεί ως Beauty blogger, μέσα από διάφορες ιστοσελίδες, ενώ μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με τους δικούς της followers, μέσα από το προσωπικό της blog www.mariapagonaki.com