Η συμμετοχή μας στο 8th All Out Fitness Weekend

Η συμμετοχή μας στο 8th All Out Fitness Weekend
PHOTO GALLERY

Η ΔΕΛΤΑ 360 υποστήριξε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού  "8th All Out Fitness Weekend", που διοργάνωσε η σχολή προπονητών  North Academy of Fitness, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Χαλκιδικής, στο Camping Armenistis,

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Fitness Event του καλοκαιριού, με καλεσμένους μερικούς από τους καλύτερους fitness instructors της χώρας και περισσότερα από 20 διαφορετικά προγράμματα και παράλληλες δράσεις όπως αγώνες cross training, summer trail, τουρνουά beach volley και ειδική ενότητα kids fitness.

Η ομάδα σπουδαστών του τομέα Υγείας & Αθλητισμού συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, προσφέροντας αθλητική μάλαξη στους συμμετέχοντες του event.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 προσέφερε σε έναν τυχερό μια πλήρη υποτροφία σπουδών με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας από τον τομέα Υγείας & Αθλητισμού.

Παράλληλα, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι ίδιοι σε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες και προγράμματα fitness που επιμελήθηκαν η Ελπίδα Τσίντσιφα και το επιτελείο εξειδικευμένων γυμναστών της North Academy.

Παρέα με τους εκπαιδευτές τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο, συνδυάζοντας γνώσεις και ψυχαγωγία και να ζήσουν έτσι μια ξεχωριστή σπουδαστική εμπειρία που μόνο η ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

Η North Academy of Fitness αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της ΔΕΛΤΑ 360 για τον τομέα Υγείας & Αθλητισμού, με πολλαπλές συνέργειες και επιμέρους δράσεις τα τελευταία χρόνια.