Κάλεσε μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτα

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Καλαμάτας τον Μάιο του 2018, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το υπερσύγχρονο κτήριο στην οδό Λακωνικής 152, λειτουργεί 12 τομείς σπουδών  όπως ΓαστρονομίαςΤουρισμούΜηχανολογίας & Ηλεκτρολογίας Οικονομίας & Διοίκησης,  ΜΜΕ & ΉχουΠληροφορικής & Ηλεκτρονικών,  Υγείας & ΑθλητισμούΜόδας & ΟμορφιάςPerforming ArtsΠροσχολικής ΑγωγήςΕφαρμοσμένων Τεχνών και Αγροτικής Κατάρτισης  και φιλοξενεί τα εργαστήρια 80 διαφορετικών ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη της Καλαμάτας και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου.

Πρόκειται για ένα καταφύγιο ολοκληρωμένης και συνεχούς εξέλιξης που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες επιτυχίας για όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον κόσμο που ζεις και σε αυτόν που θέλεις να ανοιχτείς!

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας, βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9 π.μ. ως τις 9 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. ως τις 2 μ.μ.