ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 meets COLORES DEL MUNDO

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 meets COLORES DEL MUNDO
PHOTO GALLERY


Μία συγκλονιστική εμπειρία έζησαν οι σπουδάστριες του Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Οι σπουδάστριές μας είχαν την ευκαιρία να επιμεληθούν το styling των μοντέλων στο διήμερο Μεξικάνικο Show “COLORES DEL MUNDO”, που έλαβε χώραν στο Whope.

Ο ιδιαίτερα διαμορφωμένος χώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα, μεταμορφώθηκε σε ένα Μεξικάνικο σκηνικό, με αφετηρία τη φυσική και πνευματική άσκηση και τελείωσε με οπτικοακουστικό θέαμα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν φωτογραφίσεις με διακεκριμένα Brands και σχεδιαστές με την εφαρμογή του make up και της φωτογράφισης μπροστά στο κοινό, αποσκοπώντας να προβληθεί η αισθητική της εκάστοτε κουλτούρας. Παράλληλα παρουσιάστηκαν μοναδικά πιάτα και cocktails, εμπνευσμένα από την κουζίνα του Μεξικού, συνοδευόμενα από live μουσική.

Οι σπουδάστριες του Σχεδίου Μόδας ανταποκρίθηκαν στο έπακρον στις ανάγκες του show, επιδεικνύοντας υπέρμετρο επαγγελματισμό και δημιουργώντας υπέροχους στιλιστικούς συνδυασμούς!

Στόχος των εκδηλώσεων αυτών, εκτός της εξερεύνησης ξένων πολιτισμών είναι η αμοιβαία προώθηση των εταιριών που ενέχονται στη λειτουργία του Whope αλλά και των προσώπων που λαμβάνουν μέρος στην πραγματοποίηση τους!