Καλές Γιορτές από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Θερμές ευχές εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προς όλη την εκπαιδευτική μας κοινότητα, σπουδαστές - καθηγητές - διοικητικό προσωπικό !

Καλές Γιορτές από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
PHOTO GALLERY

H φετινή εορταστική ευχετήρια καμπάνια του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βασίστηκε πάνω σε ένα αγαπημένο τραγούδι της αμερικανίδας ντίβας Gloria Gaynor από το μακρινό 1978:  "I will survive" 

Ένα επίκαιρο μήνυμα - οδηγός επιβίωσης  που διασκεύασε ο ταλαντούχος Antonis Vlachos και έντυσαν με το ταλέντο τους οι σπουδαστές Graphic Design & 3D animation της Σχολής μας.  360 Xmas I WILL SURV FULL HD landscape - YouTube 

Μετά από μια δύσκολη και πολύ απαιτητική χρονιά σε όλα τα επίπεδα, το να επιβιώσουμε σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά είναι το μήνυμα των εορταστικών ημερών στο τέλος του 2020, ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά αισιόδοξη και παραγωγική για όλους μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε ψηφίστηκε ο νέος νόμος για την Επαγγελματική Κατάρτιση που αναβαθμίζει σημαντικά τη βαθμίδα των ΙΕΚ και ενδυναμώνει τη θέση των αποφοίτων μας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η αγορά εργασίας ανταποκρίνεται ήδη πολύ θετικά στον νέο νόμο ενώ αυξάνονται και οι ευκαιρίες για τη συνέχεια των σπουδών και την αναβάθμιση των πτυχίων αποφοίτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Ας είναι η πρώτη καλή είδηση για την νέα χρονιά!

Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί είστε μέλη της οικογένειας του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 και σας ευχόμαστε Υγεία και Δημιουργικότητα.

Καλές Γιορτές κι Ευτυχισμένο covid free το νέο έτος ! 

#οΗρωαςΕισαιΕσυ  #Ξεκινα