Λαμπρή τελετή Εγκαινίων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά!

Λαμπρή τελετή Εγκαινίων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά!

Ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εγκαινίασε το πέμπτο του υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο στα Χανιά της Κρήτης σε μια πανηγυρική τελετή, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Ιωάννης Καρανταλής
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Ιωάννης Καρανταλής και η Σύμβουλος Διοίκησης, κυρία Νίκη Καρανταλή, κόβουν την κορδέλα του νέου εκπαιδευτηρίου πλαισιωμένοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κύριο Νίκο Καλογερή και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κυρία Ελένη Ζερβουδάκη.

Τη λαμπερή εκδήλωση παρουσίασε ο αγαπημένος παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο εκπαιδευτήριο και καλή δύναμη στους σπουδαστές του.

Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κυρία Όλγα Κριτσιμά, στον εναρκτήριο λόγο της αναφέρθηκε στο όραμα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κυρίου Ιωάννη Καρανταλή για την αναβάθμιση της ιδιωτικής παιδείας στην Ελλάδα και για μια ποιοτική εκπαίδευση, προσβάσιμη σε όλους τους νέους στον τόπο κατοικίας τους.

Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κυρία Όλγα Κριτσιμά
Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κυρία Όλγα Κριτσιμά, στον εναρκτήριο λόγο της, υπό το βλέμμα του παρουσιαστή της εκδήλωσης, κυρίου Θέμη Γεωργαντά

Την τελετή των εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κύριος  Νίκος Καλογερής, ο οποίος  στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η παρουσία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά σηματοδοτεί μια νέα εποχή ευκαιριών για τους νέους, αλλά ανάπτυξης για την ευρύτερη τοπική κοινωνία. 

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, κύριος Δημήτρης Βεζυράκης
Η Γενική Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κυρία Όλγα Κριτσιμά με τον Διευθυντή Ανάπτυξης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, κύριο Δημήτρη Βεζυράκη.

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κυρία Ελένη Ζερβουδάκη, καλωσόρισε τον μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο στα Χανιά, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα δώσει πνοή ανανέωσης στην πόλη.

Οι δύο εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης συνόδευσαν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου κύριο Ιωάννη Καρανταλή και τη Σύμβουλο Διοίκησης, κυρία Νίκη Καρανταλή στην κοπή της κορδέλας.  Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαμασκηνός.

Στην εκδήλωση έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη επίσημοι προσκεκλημένοι με καταγωγή από την Κρήτη και πανελλαδική αναγνώριση στον τομέα τους: ο Χανιώτης Chef και εκπαιδευτής μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη, κύριος Μανώλης Παπουτσάκης και η διάσημη Fitness Expert κυρία Ελένη Πετρουλάκη, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον πιο αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό όμιλο της χώρας. 

Ο Χανιώτης Chef και εκπαιδευτής μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κύριος Μανώλης Παπουτσάκης
Ο Χανιώτης Chef και εκπαιδευτής μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κύριος Μανώλης Παπουτσάκης.
Η λαμπερή Fitness Expert, κυρία Ελένη Πετρουλάκη
Η λαμπερή Fitness Expert, κυρία Ελένη Πετρουλάκη.

Το παρόν έδωσε και ο γνωστός παρουσιαστής και Διευθυντής των τομέων ΜΜΕ, Performing Arts & Οικονομίας Διοίκησης, κύριος Χρήστος Κιούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα οφέλη που προσφέρει η φοίτηση στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και στην ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία που αποκομίζουν οι σπουδαστές κατά τα δύο χρόνια των σπουδών τους. 

Ο Διευθυντής των τομέων ΜΜΕ, Performing Arts, Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κύριος Χρήστος Κιούσης
Ο γνωστός παρουσιαστής και Διευθυντής των τομέων ΜΜΕ, Performing Arts & Οικονομίας Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κύριος Χρήστος Κιούσης.

Ιδιαίτερα συναισθήματα προκάλεσε στο κοινό η προβολή video που παρουσίασε την πορεία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από το 1971 έως και σήμερα, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.

Όλγα Κριτσιμά, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Μπαντράνη, Ελένη Πετρουλάκη, Νίκη Καρανταλή, Μανώλης Παπουτσάκης, Χρήστος Κιούσης.
(από αριστερά) Όλγα Κριτσιμά, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Μπαντράνη, Ελένη Πετρουλάκη, Νίκη Καρανταλή, Μανώλης Παπουτσάκης, Χρήστος Κιούσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου, οι γονείς τους, αλλά και πλήθος κόσμου που ενδιαφέρθηκε για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, επί της λεωφόρου Κων/νου Καραμανλή 404,  οι οποίες έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα διεθνή πρότυπα.