H ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας διοργανώνει ένα ξεχωριστό Culinary Masterclass from theory to practice, με καλεσμένη την Marie Natalizio, Cheffe de projets culinaires R&D, Institut Lyfe.
Η γαλλίδα chef θα επισκεφθεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα, Σταδίου 26, για να παρουσιάσει μία σειρά από νόστιμες και υγιεινές συνταγές, που μπορούν να καταναλωθούν από τον καθένα!
Το Masterclass -που αναμένεται να προσελκύσει το έντονo ενδιαφέρον του κοινού- διεξάγεται στο πλαίσιο της επιστημονικής εκδήλωσης "Παχυσαρκία: από τη θεωρία στο πιάτο" που διοργανώνουν η Εταιρείας Διατροφής, Μεταβολισμού και Ευζωίας (ΕΜΕΔΕ), το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το Ίδρυμα Lyfe (πρώην Paul Bocuse).
Δείτε όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση!
Εισηγήτρια: Marie Natalizio, Cheffe de projets culinaires R&D, Institut Lyfe
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 15:30ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Δ4 | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26