Μετά την επίσκεψη στα Χανιά ο Διευθυντής Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστος Κιούσης ετοιμάζει βαλίτσα για Πάτρα και Καλαμάτα!

Μετά την επίσκεψη στα Χανιά ο Διευθυντής Σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστος Κιούσης ετοιμάζει βαλίτσα για Πάτρα και Καλαμάτα!

Η επίσκεψη του διευθυντή σπουδών των σχολών μας κ. Χρήστου Κιούση στα Χανιά χθες Παρασκευή, η γνωριμία με τους σπουδαστές, καθώς και η ενημέρωση που μας έκανε σχετικά με τα προγράμματα σπουδών αποτέλεσε μόνο την αρχή των inductions που θα λάβουν χώρα σε κάθε πόλη..

Ο κ. Κιούσης θα παρουσιάσει και στις υπόλοιπες σχολές μας σε Πάτρα και Καλαμάτα τα οφέλη και τις προοπτικές των προγραμμάτων σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενώ παράλληλα θα συζητήσει με τους σπουδαστές μας το μέλλον τους στην αγορά εργασίας..

Τα inductions δεν αφορούν μόνο τους εγγεγραμμένους σπουδαστές μας, αλλά και τους φίλους ή και γονείς που θα ήθελαν να παρεβρεθούν και να ακούσουν από κοντά πως σχεδιάζουμε το μέλλον των σπουδαστών μας..

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στης 14:00 το επόμενο induction στη σχολή μας στην Πάτρα.

patra.jpeg


Ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο induction στις 13:00 στη σχολή μας στην Καλαμάτα.

kalamata.jpeg


Σας περιμένουμε από κοντά να σας ενημερώσουμε για τις σπουδές μας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, να ακούσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας και να συζητήσουμε από κοντά για το μέλλον σας..

Να είστε όλοι εκεί!