Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, στον Wave fm!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, στον Wave fm!
PHOTO GALLERY

"Οι σπουδαστες του Β Έτους των ειδικοτήτων της Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, σε μια μοναδική επίσκεψη στον Wave fm!

Οι σπουδαστές άφησαν προσωρινά τις αίθουσες διδασκαλίας και επισκέφθηκαν τον Wave fm με σκοπό να βιώσουν από κοντά την εμπειρία ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Μουσική Βιομηχανία", μετέβησαν στον πιο ροκ ραδιοφωνικό σταθμό της Δυτικής Ελλάδας, συνοδευόμενοι από την εκπαιδεύτρια τους και πρώην Μουσικό Παραγωγό του Wave fm, κυριά Μαρία Μπρούζου.

Εκεί ήρθαν σε επαφή με τον χώρο, τα μηχανήματα, το studio καθώς και με τον κύριο Δημήτρη Καρατζά (τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως), ιδιοκτήτη του σταθμού και ραδιοφωνικό παραγωγό, που χάριν στις σπουδές στου στα Media και το Marketing , επικοινώνησε μαζί τους κάνοντας μια φοβερά εποικοδομητική συζήτηση για τον ρόλο του ραδιοφώνου στην Παγκόσμια Μουσική Βιομηχανία και την πορεία της Ροκ Μουσικής σκηνής.

 Οι σπουδαστές έχοντας μελετήσει την Ροκ Μουσική, αντάλλαξαν γνώσεις και πληροφορίες σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο."