
Ο διαγωνισμός «Κρέπα με Άρωμα Κρήτης», που διοργάνωσε ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας μια ξεχωριστές στιγμές στους συμμετέχοντες σπουδαστές, αλλά και στο κοινό που συμμετείχε.
H τελική φάση του διαγωνισμού διεξήχθη σε πανηγυρικό κλίμα στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων. Εκπροσωπώντας το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχαν οι σπουδάστριες Καλλιόπη Μπαλαντινάκη και Σάρα Μαργκιοκάι, που είχαν διακριθεί στην πρώτη φάση του διαγωνισμού στην γλυκιά και στην αλμυρή παρασκευή κρέπας αντίστοιχα.
Οι δύο σπουδάστριες διαγωνίστηκαν μεταξύ των διακριθέντων από όλες τις σχολές της Κρήτης που συμμετείχαν και έλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην τελική κατάταξη, κερδίζοντας τα κολακευτικό σχόλια της κριτικής επιτροπής για τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.
Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής ήταν ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος και ο chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean- Marie Hoffman, ενώ στην κριτική επιτροπή συμμετείχε εκ μέρους του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Χανίων η Πρόεδρος κα Στέλλα Κουτσουπάκη, η οποία μάλιστα είναι και εκπαιδεύτρια Γαλλικής γλώσσας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και μέλη της τπικής αυτοδιοίκησης των Χανίων. Η κριτική επιτροπή και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν, καθώς ανεξαρτήτως από τη διάκριση, μεγαλύτερη αξία έχει η συμμετοχή!
Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβαν οι σπουδαστές Φωτογραφίας Δημήτρης Ραμουτσάκης και Νίνα Μπαρτζεματζίδη, Γωγώ Καμίτση και Γιάννης Αλεξανδράκης, ενώ το video επιμελήθηκε ο σπουδαστής Evan Possley, υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας τους κας Δήμητρας Πάλλη.