Πιστοποιήσεις

Διεθνής Πιστοποίηση LRN

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º, έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο και τις επαγγελματικές τους προοπτικές, αποκτώντας τη διεθνούς φήμης Πιστοποίηση LRN. 'Έτσι μπορούν να κάνουν το βιογραφικό τους να ξεχωρίζει καθώς οι περισσότερες εταιρίες προτιμούν υποψηφίους με πτυχία αλλά και  διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, ώστε να συνδυάζονται τεχνικές και διοικητικές γνώσεις σε Management, Marketing, HR και Business Strategy.  

Η Πιστοποίηση LRN, επιπέδου Advanced Professional  Diploma - Level 6 Equivalent  αποκτάται κατά τη διάρκεια των 2 ετών φοίτησης στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º. Δεν απαιτούνται  επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, συνεπώς δεν έχει επιπλέον φόρτο εργασίας. 


Γιατί να επιλέξεις τη Βρετανική Πιστοποίηση LRN παράλληλα με τις σπουδές σου:

Σε 2 χρόνια αποκτάς 2 ισχυρά διπλώματα στην ειδικότητά σου, ένα κρατικό Ελληνικό και μια ισχυρή Βρετανική  Πιστοποίηση - διαβατήριο για την εισαγωγή στη σύγχρονη αγορά εργασίας, που αριθμεί πάνω από 27 εκατομμύρια εταιρίες και 700 εκατομμύρια εργαζομένους μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακαδημαϊκά αντιστοιχεί σε Επίπεδο 6 (Advanced Professional Diploma)  και δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών για Bachelor σε πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας ή σε παραρτήματά τους στην Ελλάδα στο 2ο και 3ο έτος, ζητώντας την αντίστοιχη κατάταξη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

    University of Derby, University of Greenwich, East London University, University of Central Lancashire, University of the West of England, Rzeszow University of IT and Management in Poland, Αlexander College Cyprus      

    Όλες οι διαλέξεις και εργασίες του LRN  πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º στα ελληνικά με την καθοδήγηση tutor καθηγητών της ειδικότητας σου.

    Είναι value for money καθώς με ένα προσιτό κόστος (τα fees του οργανισμού), μεγιστοποιείς την αξία των σπουδών σου και κάνεις το βιογραφικό σου άμεσα επιλέξιμο.


    Οι καταρτιζόμενοι στα Ετήσια Προγράμματα Εξειδίκευσης ειδικοτήτων, με τη σειρά τους, έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το διεθνή φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

    *Η Διεθνής Πιστοποίηση προσφέρεται σε συνεργασία με την Dequals- αποκλειστικό αντιπρόσωπο της LRN για την Ελλάδα.