Πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης ο Καθηγητής του Τμήματος Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής – Skipper, του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰ Καλαμάτας, Γιώργος Δρακόπουλος.

Πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστιοπλοΐα καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
PHOTO GALLERY

Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για σκάφη ανοικτής θαλάσσης, που διεξήχθη από 6 έως 11 Αυγούστου στη Σκύρο, κατέλαβε το σκάφος Blue Line του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος».

Ο Καθηγητής του Τμήματος Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής – Skipper, κος Γιώργος Δρακόπουλος, ως Kυβερνήτης του σκάφους, μαζί με την ομάδα του, που απαρτιζόταν από αθλητές του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας "ΑΙΟΛΟΣ" , απέσπασαν ακόμη μία πρωτιά, στην 10η συμμετοχή τους στον θεσμό.

Αυτός ο τίτλος ήταν ο 4ος συνολικά και ο 3ος στις αντίστοιχες τελευταίες συμμετοχές (2007 ΝΑΣ Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ, 2017 Ν.Ο. Ελλάδος, 2019 Ι.Ο. Πειραιώς, 2021 Ι.Ο. Χαλκίδας) φέρνοντας την ομάδα στη 2Η θέση ALL TIME στα στατιστικά της Ομοσπονδίας, για τις ομάδες με Πανελλήνιους τίτλους.

Με μεγάλη μας χαρά, ο κος Δρακόπουλος θα βρίσκεται και την νέα διδακτική χρονιά στο ενεργητικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰, ώστε να "πλοηγήσει" τους Σπουδαστές μας και μελλοντικούς Κυβερνήτες Σκαφών Αναψυχής σε μια σίγουρη επαγγελματική καταξίωση, χωρίς "αχαρτογράφητα νερά".

Συγχαρητήρια Γιώργο!