Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο & το Maiami Fish Restaurant στην πρώτη από τις τρεις συνολικά Γαστρονομικές βραδιές παρουσίασαν στο κοινό ένα μοναδικό μενού που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστο..
Το γευστικό ταξίδι ξεκίνησε με:
- Σκουμπρί καπνιστό σε δύο υφές/παντζάρι πανακότα & τουίλ/αφρός γαλλική Κρεμμυδόσουπα/κροκάν φουντούκι
Συνεχίστηκε με:
Λουκουμά, σιμιγδαλόκρεμα με ανθότυρο, κασέρι Σοχού, σύγκλινο Μάνης/fruit gel πιτσαγιόλα με σουσάμι/φοκάτσια ζυμωμένη με πέστο Φλωρίνης/ φυλλώδη ποικιλία/ντοματίνια κονφί
Τη παράσταση όπως ήταν φυσικό έκλεψε το κυρίως πιάτο:
Χοιρινή παντσέτα διπλοφουρνιστή/ποικιλία ρυζιών με αποξηραμένα φρούτα, μυρωδικά, κρέμα τρούφας/πουρές κυδώνι/ξινολάχανο με ξύδι φραμπούαζ/καρότα γλασέ
Και πάντα ένα καλό δείπνο κλείνει με ένα υπέροχο γλυκό:
Οι παρευρισκόμενοι έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι, με τους πιο πολλούς να ανανεώνουν το ραντεβού τους και για την επόμενη Τετάρτη όπου θα είναι η δεύτερη από τις τρεις βραδιές Cooking For A Wish!
Μην τη χάσετε!