
Ο εκπαιδευτικός συνεργάτης AGRINO παρουσίασε δύο εξαιρετικά σεμινάρια για τους σπουδαστές μαγειρικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας και να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα δημιουργικές παρασκευές με ρύζι και όσπρια. Παράλληλα έθεσαν τα ερωτήματα τους γύρω από τη διαχείριση του ρυζιού και των οσπρίων και έλαβαν χρήσιμα tips για τη διατήρησή τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διάλεξη για την ενδοοικογενειακή βία στην ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
-
360 Seminar: Ανανεώνοντας το παρελθόν: Από την κατοικία της αντιπαροχής στην κατοικία του σήμερα
-
360 Seminar: Διαχείριση Ποδολογικών Προβλημάτων και Τεχνικές Αποφόρτισης
-
360 Seminar από την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας
-
360 Seminar: Ξενάγηση στα Ψηφιακά Εργαλεία της Polytropon