Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων σερβιρίσματος σε χώρους εστίασης, σε επαγγελματικό επίπεδο. Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν με αυτοπεποίθηση να εργαστούν σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, με αναβαθμισμένες γνώσεις και δεξιότητες.
Προετοιμασία Σάλας και Mise en place
Καλωσόρισμα και Εξυπηρέτηση Πελατών
Τρόποι Παραγγελιοληψίας
Τεχνικές Σερβιρίσματος
Decoupage (άνοιγμα / καθάρισμα) Ψαριού και Meat Carving (κόψιμο κρέατος)
Σερβίρισμα Κρασιού και Σαμπάνιας στο εστιατόριο
Απευθύνεται σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη, σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους, σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ
Προετοιμασία Σάλας και Mise en place
Καλωσόρισμα και Εξυπηρέτηση Πελατών
Τρόποι Παραγγελιοληψίας
Τεχνικές Σερβιρίσματος
Decoupage (άνοιγμα / καθάρισμα) Ψαριού και Meat Carving (κόψιμο κρέατος)
Σερβίρισμα Κρασιού και Σαμπάνιας στο εστιατόριο
Απευθύνεται σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη, σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους, σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ