Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με guest chef τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου!
Ο καταξιωμένος chef θα βρεθεί για άλλη μία φορά στις κουζίνες της ΔΕΛΤΑ 360, για να παρουσιάσει μία σειρά δημιουργικών πιάτων με άρωμα ελληνικής κουζίνας.
- Αγριόχοιρος στιφάδο με κάστανα και δαμάσκηνα
- Γαριδόσουπα
- Μπακαλιάρος με πράσα αυγολέμονο
- Πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιττα
- Μους και κράμπλ σοκολάτας με σαμπαγιόν καφέ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Γαστρονομίας, καθώς και σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για να δημιουργήσουν και στο σπίτι τους εντυπωσιακά γιορτινά πιάτα!
Εισηγητής: Ευαγγέλου Σωτήρης, Executive Chef MAKEDONIA PALACE
ΤΡΙΤΗ 2/12, 11:00-17:00
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ 360!
Τόπος Διεξαγωγής: ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, Ερμού 45, 8ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
Κόστος συμμετοχής: 90€ (μέλη ΔΕΛΤΑ 360) | 180€ (εξωτερικοί)
Θέσεις περιορισμένες!
Για περισσότερες πληροφορίες / εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.