
Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων υποδέχεται τον Executive Chef & Culinary Director του τομέα Γαστρονομίας Αθήνας Γιώργο Τσαπάρα για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού".
Ο καταξιωμένος Chef θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα την ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού, ενώ θα εκτελέσει μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με πρώτη ύλη το ψάρι!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.
ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ | 12:00-15:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΧΑΝΙΩΝ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 130
Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.