
Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας υποδέχεται τον Executive Chef & Culinary Director του τομέα Γαστρονομίας Αθήνας Γιώργο Τσαπάρα για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού".
Ο καταξιωμένος Chef θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα την ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού, ενώ θα εκτελέσει μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με πρώτη ύλη το ψάρι!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ | 12:00-15:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ 152
Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Οδική Ασφάλεια - Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων
-
360 Seminar: Παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στον Βόλο
-
360 Seminar: Βασική Υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
-
360 Seminar: Focal Road Show