Σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Θερμά συγχαρητήρια στη σπουδάστρια μας Ιωσηφίνα Γεωργούλη, του τμήματος Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, για τη μεγάλη διάκριση της στο quarantine project που διοργάνωσε το MOMus – Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό φωτογραφίας
PHOTO GALLERY

Η σπουδάστρια ανταποκρίθηκε στο open call του MOMus με θέμα την πανδημία covid-19 και δημιούργησε εικόνες που αποτυπώνουν τα συναισθήματα – θετικά και αρνητικά - που κυριάρχησαν την περίοδο της καραντίνας, έχοντας στο πλευρό της την καθηγήτρια της και φωτογράφο Δήμητρα Πάλλη.

Οι φωτογραφίες της σπουδάστριάς μας διακρίθηκαν ανάμεσα σε 377 συμμετοχές και θα αναρτηθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα του μουσείου. Η ίδια η Ιωσηφίνα σχολίασε:

"Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε την πόρτα της ανθρωπότητας, έφερε πρωτόγνωρες καταστάσεις και κληθήκαμε να κρατήσουμε τις πόρτες μας κλειστές. Ο Μάρτιος του 2020 βρίσκει όλη την Ελλάδα να μένει στο σπίτι με πολλούς προβληματισμούς και έντονα, ανάμεικτα συναισθήματα. Με οδηγό την καθηγήτρια μας και φωτογράφο Δήμητρα Πάλλη, δημιουργήσαμε εικόνες και εκφράσαμε μέσω της τέχνης της φωτογραφίας κάποια από τα συναισθήματα που κυριάρχησαν την περίοδο της καραντίνας, όπως τα βιώσαμε εμείς. Στόχος μας είναι η αποτύπωση των θετικών και των αρνητικών συναισθημάτων που οι άνθρωποι στο μέλλον θα ήθελαν να γνωρίζουν."

Ιωσηφίνα Γεωργούλη

Τμήμα Φωτογραφίας, Χανιά 2020