Στο δυναμικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο πολυβραβευμένος Chef Δημήτρης Πυλιώτης!

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τον Μεσσήνιο Chef και έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας στις ΗΠΑ, Δημήτρη Πυλιώτη.

Στο δυναμικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο πολυβραβευμένος Chef Δημήτρης Πυλιώτης!

Το γαστρονομικό «ταξίδι» του ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, αφού από τότε που ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του βρισκόταν πάντα σε μία κουζίνα.

Οι σπουδές του στην μαγειρική τέχνη πραγματοποιήθηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον ίδιο να εργάζεται παράλληλα και εντέλει να παίρνει το πτυχίο του από τη γαλλική σχολή «Le cordon bleu», στο Μαϊάμι.

Το επόμενο βήμα του και πολύ επιτυχημένο όπως αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα, ήταν το άνοιγμα του εστιατορίου «Poseidon» στο φημισμένο Miami Beach. Εκεί, ο συνδυασμός των υψηλών τεχνικών γαστρονομίας και καινοτομιών με βάση την ελληνική κουζίνα, έφερε γρήγορα την επιβράβευση τόσο για το εστιατόριο του όσο και για τον ίδιο.

Ο Δημήτρης Πυλιώτης από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει αναδειχθεί 4 φορές «Chef Champion» στον διαγωνισμό «South Beach Seafood Festivalʼs Chef Showdown», τον μεγαλύτερο διαγωνισμό των ΗΠΑ στην μαγειρική θαλασσινών , σύμφωνα με το Travel Channel.

2014 - Best Octopus •2016 - Best Fish •2017 - Best Fish •2019 - Best Shrimp

Τις δημιουργίες του εκτός από τους πελάτες του εστιατορίου του, έχουν γευθεί και στον μαγικό κόσμο του NBA. Έχοντας συνεργασία με την ομάδα Μπάσκετ « Miami Heat», έχει προσφέρει το φαγητό του σε μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος , ενώ τις ελληνικές γεύσεις του έχουν δοκιμάσει Star του τραγουδιού, της τηλεόρασης και του Κινηματογράφου που είναι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων της ομάδας.

Πέρυσι, έκανε ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα με το άνοιγμα του δεύτερου εστιατορίου του, «Poseidon OceanView» στον τόπο του, φέρνοντας μια νότα από Μαϊάμι στην Παραλία της Καλαμάτας.

Στόχος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαχρονικά αποτελεί η συνεργασία και στελέχωση του Ομίλου με το αρτιότερο εκπαιδευτικό δυναμικό. Ανθρώπους -πρωταγωνιστές στον χώρο δράσης τους , ώστε οι σπουδαστές μας να λάβουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που θα χρειαστούν για να εισέλθουν έτοιμοι στην αγορά εργασίας.

Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας μας, ο Δημήτρης, από το νέο εξάμηνο θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας στην Καλαμάτα, μεταλαμπαδεύοντας τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες του στους σπουδαστές μας.