Εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - Σπάρτακος BC στα Ιωάννινα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της σύνδεσης της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, προχωρά σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Σπάρτακος, που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα.

Εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 - Σπάρτακος BC στα Ιωάννινα
PHOTO GALLERY

Η συνεργασία αφορά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Σπάρτακος BC, που αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της συνεργασίας, που πραγματοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, παρέχει τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε αθλητές της ομάδας. Με τη σειρά του, ο Σπάρτακος συμβάλλει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ειδικοτήτων υγείας και αθλητισμού, όπως Προπονητής Αθλημάτων, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Αθλητισμού, αλλά και Β. Φυσικοθεραπευτή και Στέλεχος Διαιτολογίας.

Μέσα από σεμινάρια, Masterclasses, εκπαιδευτικές επισκέψεις και συμμετοχή σε δράσεις του αθλητικού σωματείου, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Υγείας και Αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την οργάνωση μιας ομάδας, αλλά και τις απαιτήσεις του μελλοντικού επαγγέλματος τους.

Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων, είναι ένας αθλητικός όμιλος με 30 χρόνια ιστορίας, που είναι γνωστός για τα αθλήματα του τζούντο, της πάλης, της άρσης βαρών, του στίβου, αλλά και του μπάσκετ. Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης ανασυγκροτήθηκε πριν από 4 χρόνια, ενώ από πέρσι λειτουργούν και τμήματα υποδομής – ακαδημίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα σημαντική συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.