Σεμινάριο | «Θηλασμός & Μητρότητα»

Σεμινάριο | «Θηλασμός & Μητρότητα»
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, o Τομέας Υγείας & Αθλητισμού της ΔΕΛΤΑ 360, διοργανώνει ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα «Θηλασμός & Μητρότητα». Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 16.00, στο Αμφιθέατρο Κων/νος Καρανταλής (κτίριο Γ, Ερμού 21 & Βενιζέλου) και παράσχει την κατάλληλη επιμόρφωση για τις νέες ή μελλοντικές μητέρες.

H Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Μαρία Τεκίδου μαζί με την Υπεύθυνη της εταιρίας Medela Τατιάνα Χατσικίδου και τη Μαία Έλλη Τάκη θα αναλύσουν τη σημασία του θηλασμού αλλά και τις τεχνικές υλοποίησής του.

Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί το μοναδικό φυσιολογικό και φυσικό τρόπο σίτισης των βρεφών. Το μητρικό γάλα αποτελεί την ιδανική τροφή για τα βρέφη με ευεργετικές προεκτάσεις στην οικογένεια, την κοινωνία, την οικονομία και την υγεία.

Η περίοδος του θηλασμού θέλει τη μητέρα δυνατή για να δώσει στο μωρό ό,τι καλύτερο από τον οργανισμό της αλλά και να αντέξει την απαιτητική καθημερινότητα. Παρόλο που ο θηλασμός είναι φυσική διαδικασία, η τεχνική του μαθαίνεται και μπορεί να χρειαστεί χρόνος και υπομονή για τη μητέρα και το μωρό σας μέχρι να βρεθεί ο ιδανικός τρόπος. Με την κατάλληλη εξάσκηση, ο θηλασμός γίνεται πιο εύκολος και απολαυστικός!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Θηλασμός & Μητρότητα»

skg-thilasmos-mitrotita-05s.png