Τιμητική διάκριση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360

Τιμητική διάκριση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360
PHOTO GALLERY

Μία ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 στα πρόσφατα Education Leaders Awards 2019 powered by RDC Informatics.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ 360 τιμήθηκε από κοινού με την εταιρία Red Design Consultants με βραβείο στην κατηγορία Στρατηγικής Μάρκετινγκ για το πρόσφατο rebranding του εκπαιδευτικού ομίλου.

Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιριών και μετά από μια σειρά από συντονισμένες ενέργειες που περιλάμβαναν την ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας, αλλά και των εγκαταστάσεων του ομίλου ανά την Ελλάδα, αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και 48 χρόνια η ΔΕΛΤΑ 360.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 επαναπροσδιορίζει τη θέση του στην επαγγελματική κατάρτιση με βάση την ιστορία του, τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του και τη μοναδικότητα του. Προσφέρει περισσότερες από 80 σύγχρονες ειδικότητες, με άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας, προσφέροντας στους σπουδαστές που τον εμπιστεύονται σφαιρική γνώση, εξειδίκευση και όλα τα εφόδια για να ορίσουν το δικό τους μέλος.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 ο Υπεύθυνος Marketing Γιώργος Χασιλτζόγλου, από κοινού με τον Business Director της Red Design Consultants Αλέξανδρο Μανωλούδη.

Στα Education Leaders Awards 2019 powered by RDC Informatics συμμετείχαν περισσότεροι από 250 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης στο PHOTO GALLERY