Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστηρίζει τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Θαλάσσιου Σκι Ανδρών - Γυναικών 2018

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστηρίζει τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Θαλάσσιου Σκι Ανδρών - Γυναικών 2018

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο στηρίζει ενεργά τον Όμιλο Θαλάσσιου Σκι Ιωαννίνων στην διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Θαλάσσιου Σκι Ανδρών - Γυναικών 2018, που θα διεξαχθούν στις 6-9 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Ιωαννίνων. Μία διοργάνωση που προσελκύει το ενδιαφέρον πλήθους θεατών, αλλά και τηλεοπτικών δικτύων.

Σε ένα ειδικά κατασκευασμένο κανάλι, το οποίο έχει διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει 85 αθλητές και αθλήτριες από 18 χώρες, θα διεξαχθούν οι αγώνες θαλάσσιου σκι και πιο συγκεκριμένα τα αγωνίσματα σλάλομ, φιγούρες και άλματα. Η Εθνική Ελλάδος θα συμμετάσχει με έξι αθλητές, οι οποίοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι  ώστε να καταλάβουν μία θέση στο βάθρο.   

Η τελετή έναρξης θα γίνει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, με την παρουσίαση όλων των αθλητών και αθλητριών.

Η επίσημη προπόνηση των ομάδων θα γίνει στις 04-05/09, οι προκριματικοί αγώνες στις 6-7/9, ενώ οι τελικοί αγώνες θα γίνουν στις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας, θα έχουν τη χαρά να προσφέρουν ειδικά κεράσματα, αλμυρά ή γλυκά κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων, ενώ σπουδαστές από τον τομέα Προπονητικής, θα παρευρίσκονται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του γεγονότος.

bannereaopen2018-tq8Qs.jpg