⭕️ Ενα απολύτως Κρητικό Webinar με δημιουργικά πιάτα με βάση τα κοτόπουλα "Πίνδος" και προϊόντα της γενναιόδωρης γης της Κρήτης.
Ο πολυβραβευμένος Chef Νικόλαος Σταυρακάκης Head του Τομέα Γαστρονομίας #iekdelta360 στα Χανιά και ο Chef Ιωάννης Κουφός εκπαιδευτής #iekdelta360 δημιουργούν μοναδικά πιάτα με πρώτη ύλη τα κοτόπουλα της εταιρίας - εκπαιδευτικού μας συνεργάτη "Πίνδος" και τα πλούσια Κρητικά προϊόντα.
Το πολύ ενδιαφέρον #δωρεάν online σεμινάριο είναι ανοικτό για παρακολούθηση από σπουδαστές ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και για όλους τους λάτρεις της Κρητικής κουζίνας που θα δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.