Webinar: Σύγχρονες Τεχνικές Γαστρονομίας-Εφαρμογή στην ελληνική κουζίνα

Οι βραβευμένοι executive chef Δημήτρης Παμπόρης και chef Ιωάννης Πατέικας μυούν τους σπουδαστές #iekdelta360 στον κόσμο των Σύγχρονων Τεχνικών Γαστρονομίας.

Webinar: Σύγχρονες Τεχνικές Γαστρονομίας-Εφαρμογή στην ελληνική κουζίνα

Δημήτρης Παμπόρης / Executive Chef, Ekies All Senses Resort

Ένας chef που όλοι σέβονται, τόσο για τα μαγειρικά του προσόντα όσο και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Είναι βραβευμένος πολλάκις με το βραβείο γαστρονομίας "Χρυσός Σκούφος" από το Αθηνόραμα και με βραβεία FNL και ήταν ο πρώτος Έλληνας chef που ταξίδεψε στην Αυστρία μετά από την πρόσκληση του εστιατόριου Ikarus στο Σάλτσμπουργκ βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, το οποίο κάθε μήνα έχει και έναν καλεσμένο chef.

O Δημήτρης Παμπόρης εργάσθηκε δίπλα στον φημισμένο chef Marc Haeberlin και το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο του Auberge de l’Ill, στο εστιατόριο Apocalypsis του Patmos Aktis και τώρα τον συναντάμε στο Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική, όπου δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα αναδεικνύοντας την ποιότητα και τη γεύση καθώς και στο νέο trend της Θεσσαλονίκης Bao Bun.

Ιωάννης Πατέικας / Chef de cuisine, Ekies All Senses Resort Ένας νέος ταλαντούχος chef, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2003. Σπούδασε τη μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα, και εργαζόμενος σε πολλά γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια όπως το Apocalypsis του Patmos Aktis, τώρα συνεχίζει στο πλευρό του κ.Παμπόρη ως Chef de cuisine στο Ekies All Senses Resort και στο Bao Bun.