
Ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε σε ειδική προβολή το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «142 χρόνια», που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Εικονοληψίας, Υποκριτικής και Φωτογραφίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον έμπειρο δημιουργό για την έρευνα, τις προκλήσεις, αλλά και τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας στην απόδοση μιας σεναριακής ιδέας ντοκιμαντέρ.
Ο κ. Κούλογλου ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην πρόσκληση των σπουδαστών Δημοσιογραφίας και παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη σπουδάστρια Ιωάννα Μπαντή, όπου μίλησε για το ντοκιμαντέρ του, αλλά και τη δημοσιογραφική του ενασχόληση.
Αντίστοιχα ο κ. Κούλογλου συμμετείχε ως καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του DELTA RADIO και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους σπουδαστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία