Έναρξη: 02.11.2021
Λήξη:02.11.2021
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την Αγροκτηνοτροφία σε σχέση της με την μαγειρική τέχνη.
Οι εξαιρετικοί προσκεκλημένοι θα αναδείξουν τη σχέση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον παραγωγό και τον chef. Παράλληλα οι Chef του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνταγές εμπνευσμένες από εξαιρετικές πρώτες ύλες που προσφέρουν οι παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360