
Έναρξη: 29.03.2022
Λήξη:29.03.2022
Ο τομέας Γαστρονομίας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
Ο βιολόγος κ. Δημήτρης Παπαμαργαρίτης θα αναλύσει την έννοια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και θα αναφερθεί στο νομικό και κανονιστικό καθεστώς των τροφίμων αυτών, που ποικίλει από χώρα σε χώρα.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοζαχαροπλαστικής, Οινολογίας, Μελισσοκομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων αυτών, τις μεθόδους έρευνας για την παραγωγή τους, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Οδική Ασφάλεια - Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων
-
360 Seminar: Παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στον Βόλο
-
360 Seminar: Βασική Υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και η χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
-
360 Seminar: Focal Road Show