
Έναρξη: 29.03.2022
Λήξη:29.03.2022
Ο τομέας Γαστρονομίας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
Ο βιολόγος κ. Δημήτρης Παπαμαργαρίτης θα αναλύσει την έννοια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και θα αναφερθεί στο νομικό και κανονιστικό καθεστώς των τροφίμων αυτών, που ποικίλει από χώρα σε χώρα.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοζαχαροπλαστικής, Οινολογίας, Μελισσοκομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων αυτών, τις μεθόδους έρευνας για την παραγωγή τους, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη